Satakunnan lääkäripäivä

Satakunnan lääkäripäivä on jazz-henkinen lääkäripäivä, joka järjestetään Porissa. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään perjantaina 15.7.2022 SAMK-kampuksella loistavien liikenneyhteyksien päässä!

Satakunnan lääkäripäivä on lääkäreiden jatko- ja täydennyskoulutustapahtuma. Tapahtuman osallistumismaksu sisältää lipun iltapäivällä alkavaan suosittuun Pori Jazz -konserttiin Kirjurinluodolla. Koulutuksen luennot ovat useiden erikoisalojen ajankohtaisista aiheista.

Koulutustilaisuus on hyväksytty erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi (6 h) kaikille erikoisaloille.

Satakunnan lääkäripäivän järjestävät Satakunnan sairaanhoitopiiri,  Porin perusturva ja Rauman kaupunki. Pääyhteistyökumppanina toimii Boehringer-Ingelheim.

Satakunnan lääkäripäivä järjestetään vuosittain Pori Jazz -festivaalin yhteydessä. Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin kesällä 2017.

SAMK-kampuksen osoite on Satakunnankatu 23, Pori. Tapahtumapäivänä pysäköinti piha-alueen SAMK-merkityille paikoille (käynti paikoitusalueelle Karjalankadun puolelta) on sallittua maksuttomasti ja ilman aikarajoitusta!