Satakunnan lääkäripäivä

Satakunnan lääkäripäivä on jazz-henkinen lääkäripäivä Porin yliopistokeskuksessa, Pohjoisranta 11 A, 28100 Pori. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 19.7.2019.

Satakunnan lääkäripäivä on lääkäreiden jatko- ja täydennyskoulutustapahtuma. Tapahtuman osallistumismaksu sisältää lipun iltapäivällä alkavaan suosittuun Pori Jazz -konserttiin Kirjurinluodolla. Koulutuksen luennot ovat useiden erikoisalojen ajankohtaisista aiheista.

Koulutustilaisuus on hyväksytty erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi (6 h) kaikille erikoisaloille.

Laskimotukos-pienryhmäkoulutus on hyväksytty erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi (3 h) seuraavilla erikoisaloilla: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, geriatria, radiologia, sisätaudit, työterveyshuolto sekä yleislääketiede.

Sydämen ultraääni-pienryhmäkoulutus on hyväksytty erikoislääkärikoulutuksen teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi (3 h) seuraavilla erikoisaloilla: akuuttilääketiede, anestesiologia ja tehohoito, geriatria, kardiologia, kliininen fysiologia ja isotooppilääketiede, radiologia, sisätaudit, työterveyshuolto sekä yleislääketiede.

Satakunnan lääkäripäivän järjestävät Satakunnan sairaanhoitopiiri,  Porin perusturva ja Rauman kaupunki. Pääyhteistyökumppanina toimii Boehringer-Ingelheim.

Satakunnan lääkäripäivä järjestetään vuosittain Pori Jazz -festivaalin yhteydessä. Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin kesällä 2017.