Tule kokemaan uudistunut Satakunnan lääkäripäivä!

Tänä vuonna Satakunnan lääkäripäivä jouduttiin perumaan, mutta ensi vuonna tapahtuma järjestetään entistäkin monipuolisempana! Tuttu jazz-tunnelma säilyy, vaikka tapahtumapaikka vaihtuu.

– Ensi vuoden tapahtuma tullaan järjestämään yhteistyössä Satakunnan ammattikorkeakoulun kanssa.  Uusi upea tapahtumapaikka onkin SAMK-kampus Pori! Kampus tarjoaa loistavat ja modernit tilat niin luennoille kuin pienryhmäopetukselle, kertoo Satakunnan lääkäripäivän projektikoordinaattori Satu Tuoriniemi Satasairaalasta.

SAMK-kampus sijaitsee Porissa loistavien liikenneyhteyksien päässä. Paikanpäälle on siis helppo tulla sekä junalla että linja-autolla! Omalla autolla tuleville on tarjolla hyvät pysäköintimahdollisuudet.

Tulevan vuoden ohjelman rakentaminen on täydessä vauhdissa. Ohjelma tulee monipuolistumaan entisestään, kun mukana on pienryhmäopetusta myös hammaslääketieteen opiskelijoille.

– Hammaslääketieteenopetuksen piti olla mukana Satakunnan lääkäripäivillä jo tänä vuonna, joten luonnollisesti haluamme huomioida myös heille suunnatun ohjelman tulevalla lääkäripäivällä! Suunnittelemme myös parhaillaan, miten Satakunnan ammattikorkeakoulun rautainen ammattitaito tulisi näkymään ohjelmassa, kertoo Tuoriniemi.

Vaikka Satakunnan lääkäripäivä uudistuu, tuttu jazz-tunnelma säilyy! Koulutuspäivän hintaan tulee edelleen kuulumaan lippu Pori Jazz –konserttiin, mikä onkin loistava tapa rentoutua monipuolisen koulutuspäivän jälkeen!

Kuva: Veera Korhonen, SAMK