Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä (PoSa)

Huolehdimme maantieteellisesti laajan Pohjois-Satakunnan sosiaali- ja terveyspalveluista. Suurin kunnista on Kankaanpää, muita kuntia ovat Honkajoki, Jämijärvi, Karvia, Pomarkku ja Siikainen. Väestöpohja on n. 22 000 asukasta.

Terveyspalveluissamme on nuorekas joukko lääkäreitä ja hoitajia, mutta myös kokemusta ja monipuolisuutta löytyy. Virat ovat tällä hetkellä täynnä. Tarvitsemme kuitenkin vuosittain useita lääkäreitä erimittaisiin sijaisuuksiin. Meillä voit tehdä esim. YEK-jakson tai muita tarvittavia perusterveydenhuollon palveluita joustavalla sopimuksella ja toki senioritkin ovat meille erittäin tervetulleita töihin.  Meillä voit tehdä kaikkia perusterveydenhuollon lääkärin tehtäviä, kattava perehdytys järjestetään ja seniorituki on aina saatavilla. Koulutusta on saatavilla monessa muodossa, esim. keskussairaalan viikoittaiset meetingit saadaan etäyhteydellä meille ja yhteinen tutor-tunti on viikoittain.

Päivystys on ulkoistettu yksityiselle palveluntuottajalle, mutta kiirevastaanottoa riittää omillekin lääkäreille hoidettavaksi virka-aikaan.  Halutessasi voit tehdä ns. etupäivystystä em. firman kanssa sopimalla. Kiireetöntä iltavastaanottoa on mahdollisuus pitää Kankaanpään terveysasemalla.

Kankaanpäässä on kaksi sairaalan osastoa, joissa hoidetaan sekä akuutteja että kuntoutuspotilaita. Meillä on hyvin toimiva kotisairaala, ja etälääkäritoimintaa sekä mobiililääkäritoimintaa käynnistellään. Erikoislääkäripalveluita saadaan radiologilta, geriatrilta, keuhkolääkäriltä, urologilta, gastrokirurgilta, lastenlääkäriltä sekä psykiatrilta. Erityistyöntekijöitä löytyy yhteistyöhön hyvin, esim. geronomi, puheterapeutti, toimintaterapeutti ja kuntoutusohjaaja.

Osa-aikainen työ on mahdollista ja palkkaus on kilpailukykyinen. Potilastietojärjestelmä on LifeCare. Asunnon hankinnassa saa tarvittaessa apua.

Kysy rohkeasti lisää työmahdollisuuksista:

Margit Seppälä, ylilääkäri, margit.seppala@eposa.fi, puh. 044 577 3200

Elisa Saarivirta, osastonylilääkäri, elisa.tiirikka@eposa.fi, puh. 040 652 4294

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä

Tapalankatu 20

38700 Kankaanpää

www.eposa.fi