Euran sote-keskus

Euran sote-keskuksessa on avoinna pari terveyskeskuslääkärin virkaa, jos haluat löytää mukavan vakituisen työpaikan. Jos taas haluat mieluummin tehdä osa-aikaista työtä tai haluat sitoutua kerralla vain lyhyemmäksi ajaksi, niin Eurassa voidaan neuvotella myös räätälöidyistä ratkaisuista. Työtä Eurassa löytyy niin 5. vuoden opinnot suorittaneelle kandille kuin jo valmistuneelle lääkärille. Eurassa onnistuu myös YEK vaiheen ja erikoistumisopintojen tk-jaksojen suoritus. Ensi kesän sijaisuuksista käydään myös jo keskusteluja, joten jos haluat varmistaa paikkasi Euraan, niin kannattaa ottaa tämänkin suhteen piakkoin yhteyttä. Syksylle on töitä tarjolla elokuusta 2019 lähtien.

Eura on vajaan 12 000 asukkaan kunta Etelä-Satakunnassa. Etäisyydet lähikaupunkeihin: Raumalle 36 km, Poriin 50 km, Turkuun 90 km ja Tampereelle 100 km. Asunto voidaan tarvittaessa järjestää. Eurassa on päivystys vain arkisin klo 8-16, joten iltaisin jää aikaa nauttia vapaa-ajan toiminnoista. Eurassa on mm. hyvät mahdollisuudet erilaisiin liikuntaharrastuksiin.

Eurassa on 8 lääkärin virkaa, saman katon alla laboratoriopalvelut ja kuvantamispalvelut sekä vuodeosasto. Potilastietojärjestelmänä on LifeCare. Työnkuvaa voidaan sovittaa yksilöllisesti sijaisen omien mieltymysten mukaisesti esim. painottumaan enemmän neuvolatyöhön, osastotyöhön, päivystämiseen tai tiettyihin potilasryhmiin. Eurassa voidaan räätälöidä töitä esim. niin, että saa tehdä suuren osan töistä esim. mielenterveyspotilaiden parissa tai seniori-ikäisiin painottuen.

Eurassa on nyt nostettu vastaanoton kehittäminen jalustalle ja otamme mielellämme myös Sinun ideasi vastaan tässä kehitystyössä. Syksyllä 2019 muutamme vastaanottotoimintaa suurestikin, jolloin päivystysvuorot kevenevät ja jokainen lääkäri voi myös jatkossa valita minkälainen työskentelymuoto kiinnostaa eniten ja työnkuvia voidaan räätälöidä tämän mukaan. Vaihtoehtoina on mm. tiimityötyyppinen työskentelytapa, keskittyminen enemmän pitkäaikaisten sairauksien kunnolliseen haltuunottoon, nopea tempoinen ajanvaraus vastaanotto työ nopeille asioille tai päivystysluontoisempi työ. Työtehtäviä voidaan räätälöidä jokaisen mieltymysten mukaan painottaen siihen työtapaan, mikä on itselle luonnikkainta.

Olemme myös satsanneet perehdytykseen, jotta juuri Sinun olisi mahdollisimman helppo tulla meille töihin ja töissä olisi mukavaa. Talosta löytyy hyvä seniorituki ja ketään ei jätetä yksin. Kesän 2019 kandit ovat olleet erittäin tyytyväisiä ja jopa hämmästyneitä siitä, kuinka hyvän perehdytyksen Eurassa saa ja meillä seniorituki tarkoittaa todellakin sitä, että seniorille voi soittaa, vaikka koko ajan ja seniori tulee myös heti auttamaan paikanpäälle, jos tarvis. Lisäksi on vielä konsultaatiohetkiä seniorin kanssa. Eura on siis mukava ja turvallinen paikka, aloitella lääkärin uran alkutaipaletta. Eurassa on myös erikoistuvia lääkäreitä ja YEK-vaiheen lääkäreitä varten oma tehtävään koulutettu ohjaavalääkäri. Lisäksi Eurassa on hyvä palkkataso, jonka takia kannattaa ajella Euraan, vaikka vähän kauempaakin.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset voi osoittaa allekirjoittaneelle.

Johtava lääkäri Lotta Armfelt
lotta.armfelt@eura.fi
044 422 4126
Terveystie 3, 27510 Eura